Tekencursussen

In de lessen komen alle aspecten van tekenen aan bod. Denk aan licht/donker, perspectief, compositie, portret, stilleven, leren kijken enzovoort. Alle oefeningen worden op persoonlijk niveau aangeboden, zodat deze voor iedereen haalbaar zijn, maar ook voldoende uitdaging hebben. Soms worden onderwerpen op een academische manier benaderd om zo een beter inzicht in de materie te krijgen.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met verschillende tekenmaterialen, zoals potlood, houtskool, krijt en pen/inkt. Door het brede aanbod aan onderwerpen en manieren van tekenen krijgt de cursist inzicht in zijn/haar persoonlijke voorkeuren en kan een eigen tekenstijl (verder) ontwikkeld worden. Veel materiaal wordt beschikbaar gesteld om te proberen.

Dinsdagavond

Tijdstip: Momenteel zijn er geen lessen
Duur:
Kosten:

Deze cursus kent geen minimum aantal deelnemers. Tussentijdse instroom is altijd mogelijk.

Exclusief basismateriaal als schetsblok, gum, tekenpotloden en puntenslijper. Inclusief materiaal om uit te proberen.

Woensdagmorgen

Op de woensdagmorgen gaat alles wat vrijblijvender. In principe wordt hetzelfde aangeboden als op de dinsdagavond, maar uitstapjes naar andere onderwerpen zijn mogelijk. Ook kan er aan eigen projecten gewerkt worden.

Tijdstip: Momenteel geen zijn er geen lessen
Duur:
Kosten:

Ook bij deze cursus wordt materiaal beschikbaar gesteld om uit te proberen. Wanneer er verder mee gewerkt wordt, wordt verwacht dat je zelf het materiaal en de juiste ondergrond aanschaft.

X